+361 275-7935 info@phwi.hu

A 11. osztályosok szólóestéjét követően április végén tartottuk az idei szülői és tanári szólóestet. Az április végi időpont alkalmas arra, hogy az érettségi, az év végi színdarabok, a bizonyítványírás koncentrált időszaka előtt még egy utolsó alkalommal önfeledten szórakozzunk egymáson.

A remek Rubikon tánczenekar kíséretében előadott slágerek közel két órán keresztül mulattattak bennünket.

Aki nem tudja, hogy mi is ez a szólóest, az a következőt képzelje el: az iskolába járó gyerekek szülei és az iskolában dolgozó tanárok közül azok lépnek ilyenkor színpadra, akik leginkább képesek legyűrni gátlásaikat. A társaság négy alkalommal próbál, majd este a kivilágított színpadon előadja azt a dalt, amit kiválasztott maga számára. Természetesen vannak, akik duetteket vállalnak, de a leggátlástalanabb fellépőink szólóban énekelnek.

Csuda egy este volt!
Mint néző/csápoló/táncoló/hallgató is nagyon emelkedett hangulatban éreztem magam a családias hangulat és a fantasztikus produkciók révén…hihetetlen mennyivel mélyebb élmény egy ilyen este, mint bármilyen más szórakozasi lehetőség.
És mint előadó is katarktikus élmény volt a szülői kórussal együtt énekelni a színpadon és befogadni az őszinte tapsot, amit kaptunk.
Bárcsak félévente lenne ilyen !
Egy néző, csápoló, táncoló és hallgató

Az elhangzott dalok