+361 275-7935 info@phwi.hu

Kedves Érdeklődők!

Nagy örömünkre 2022. november 26-án ismét megtartjuk Adventi Bazárunkat. A hagyományoknak megfelelően idén is elsősorban kulturális programoknak, gyermekfoglalkozásoknak szeretnénk időt és helyet biztosítani.

E mellett természetesen idén is lesz lehetőség válogatott portékák árusítására. Ezzel kapcsolatban alább olvashattok bővebb tájékoztatást.

A jelentkezés módja

A jelentkezéshez az alábbi űrlapot kell kitölteni: 2022 Bazárjelentkezés

A kérdések megválaszolása segíti munkánkat, képet kapunk arról, hogy ki, milyen árut szeretne hozni a Bazárra.

A jelentkezés határideje

Ahhoz, hogy mindenki megfelelően tudja tervezni ezt a napot, időben szeretnénk eldönteni, hogy ki az, akinek tudunk helyet biztosítani és ki az, akinek sajnos nem. A jelentkezéseket legkésőbb az őszi szünet végéig, vagyis november 6-ig várjuk. A határidő után leadott jelentkezéseket nem tudjuk elfogadni. Döntésünkről mindenkit értesítünk, a tájékoztatás várható ideje: november 9.

Részvételi díj

Az árusításért részvételi díjat kell fizetni. Ennek összege: 8000,- Forint asztalonként. (Egy asztal mérete: kb. 60 cm * 50 cm, egy egyszemélyes iskolai asztal.) A részvételi díjat előre, átutalással kérjük kifizetni. Az átutalással kapcsolatos információkról a kiválasztott árusok a későbbiekben részletes tájékoztatást kapnak.

Fizetés a Bazáron

Szeretnénk ápolni a korábbi bazárok hagyományát, ezért a fizetéseket az iskola hivatalos bazári fizetőeszközében, Fabatkában is lehet teljesíteni. (A Fabatkák egyszerűsítik az elszámolást, biztonságosabbá teszik a pénzhasználatot, ezáltal a gyerekeket segítik.) A Fabatkák be és átváltásáról folyamatosan gondoskodunk, így a nap végén mindenki igazi pénzzel térhet haza. Szeretnénk felhívni az árusok figyelmét, hogy a Fabatkával történő fizetést mindenkinek el kell fogadnia. A jelentkezés beküldése egyben azt is jelenti, hogy ezt a feltételt ismertnek és elfogadottnak tekintjük minden árus részéről.

Waldorf intézmények a bazáron

Természetesen idén is külön biztosítunk árusítási lehetőséget Waldorf óvodák, iskolák, intézmények számára. Ezeket a jelentkezéseket a többiektől külön szeretnénk kezelni. Amennyiben ilyen intézmény nevében szeretnétek jelentkezni, kérjük, hogy írjatok e-mailt a bazar@phwi.hu címre.

A Bazár napjával kapcsolatos részletekről a későbbiekben pontos tájékoztatást fogunk adni a kiválasztott árusoknak.

Amennyiben bármilyen fontos kérdés merülne fel a jelentkezéssel kapcsolatban, elérhetők vagyunk a bazar@phwi.hu email címen.

Üdvözlettel,

A Bazár 2022. szervezői