+361 275-7935 info@phwi.hu

Matektanar zöld

 

Számolj velünk!

A Pesthidegkúti Waldorf Iskola gimnáziumi matematikatanárt keres.

Iskolánkban szabad és együttműködő légkörben dolgozhatsz, miközben minden olyan területen fejlődni fogsz, amiért tanárnak álltál. Folyamatosan fejlődő pedagógiai közösségünkben megvalósíthatod azokat a tanári ötleteidet, amelyekkel örömmel foglalkozol. A kollégák állandó támogatására számíthatsz, de nagyon hálás szülői közösség is áll majd mögötted. 

Segítünk neked Waldorf-pedagógussá válni, a továbbképzésedet is támogatjuk. A munkaidőd a kezdeti időszakban rugalmas, hiszen más kollégákkal együtt kell majd dolgoznod.

Nem kertelünk, itt nagyon sok munka van. De nagyon jó feladatokkal lesz tele a naptárad!

És szükségünk van arra a bizonyos pluszra, amiért tanárnak mentél. Tehát nem csak az óráidat kell megtartanod, hanem támogatnod kell a diákokat olyan területeken is, ami nagyon fontos nekik. Közösséget kell teremtened, örömet kell élesztened bennük a világ iránt.

Osztályt is szeretnénk majd idővel rád bízni.

Szóval hosszú távra tervezünk veled!

 

A fizetés nálunk is igazodik a pedagógus bértáblához, de a besorolási bérhez képest itt 35-45%-kal többet kapsz majd, a fenntartó ugyanis többféle pótlékkal emeli a nálunk dolgozók bérét.

A gimnáziumba keresünk tanárt, azonnali kezdéssel, részállásban, vagy teljes állásban.

Várjuk olyan pedagógusok jelentkezését, akik 

 

  • nyitottak az antropozófia emberszemléletére és a Waldorf-pedagógiára 
  • szorosan együttműködnek az osztályban tanító többi tanárral
  • figyelemmel kísérik a diákok testi, lelki és szellemi fejlődését
  • készek a szülőkkel való együttműködésre
  • alkalomadtán a kollégák és a szülők számára képet adnak a munkájukról
  • részt vesznek a tanári konferenciákon és az iskola rendezvényein, mert ezek az alkalmak segítik egymás kölcsönös megismerését és az együttműködést.
  • Ideális jelentkező az, aki szakmai felkészültsége mellett magas fokú együttműködési készséggel, innovatív szemlélettel és kellő teherbírással rendelkezik.

 

 A jelentkező rendelkezzen gimnáziumi matematikatanári diplomával, de végzés előtt álló egyetemi hallgatókkal is szívesen együttműködünk!

A jelentkezés folyamatos! 

Jelentkezni elektronikus levélben, az info@phwi.hu e-mail-címen lehet. 

 

A jelentkezéshez kérjük csatolni a szakmai önéletrajzot, motivációs levelet, ajánlásokat, referenciákat, és az állás betöltéséhez szükséges dokumentumok másolatait.

Számolj velünk!

Reméljük, hogy egymásra találunk!