1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

A Pesthidegkúti Waldorf Iskola javára két koncertet szervez az iskola szülői köre!
 
December 14-én, csütörtökön a KFT zenekar ad különleges koncertet olyan kedvesen ismerős vendégekkel, mint KECSKÉS KARINA és MÁCSAI PÁL.
 
 
 
 
KFTplakat
 
 
December 15-én, pénteken pedig HOBO adja elő Lassú vonat című Bob Dylan estjét, melyet eddig csak egyszer játszott!
 
 
 
hoboplakat
 
 
 
Ezeket a koncerteket a nagyközönség számára szervezzük, mindenkit szeretettel várunk!
Helyszín: MOM KULTURÁLIS KÖZPONT 
 
A jegyek itt vásárolhatók online (KFT ,  HOBO), vagy személyesen a helyszínen! 
 
FACEBOOK események:
 

Iskoláért énekel Hobo, a KFT, Kecskés Karina és Mácsai Pál

„A világ dolgaiért csak korlátozottan tudunk felelősséget vállalni” – magyarázta Laár András a legenda szerint 1981-ben, miért a korlátolt felelősségű társaság nevet szánja Bornai Tiborral, II. Lengyelfi Miklóssal és Márton Andrással alakított zenekarának. Nos, a világ dolgainak alakulásába talán valóban csak mérsékelten van beleszólásunk, ám a maga területén, a maga tehetségéből ki-ki hozzájárulhat a közösség építéséhez.

Ezt teszik kiváló művészek december 14-én és 15-én a MOM Kulturális Központban, ahol két különleges koncerten vehetünk részt: csütörtökön a KFT lép fel Kecskés Karinával és Mácsai Pállal, pénteken pedig Hobo adja elő új, ősszel bemutatott Bob Dylan-estjét, amelyen a tavaly irodalmi Nobel-díjjal kitüntetett zenész tizenöt, általa magyarra fordított dalát énekli el. Várhatóan nagy átéléssel: mint a zenész korábban elmondta, az 1960-as évek végén találkozott először Dylan szövegeivel, és többek között ez inspirálta arra, hogy maga is dalokat kezdjen írni.

Hogy a Bornai Tiborral 1989-ben Zárójelentés címen közös lemezt készítő Mácsai Pál és Kecskés Karina mivel örvendezteti meg a közönséget, legyen meglepetés, az azonban biztosra vehető, hogy az esten elhangzanak az 1981-ben alakult, azóta is folyamatosan létező, és koncertjein újra meg újra különleges hangulatot teremtő KFT legnagyobb slágerei.

A művészek a két est teljes bevételét a Pesthidegkúti Waldorf Iskola fejlesztésére ajánlják fel: a fellépők közül sokak gyermekei Magyarország rendszerváltás után elsőként létrehozott Waldorf-iskolájába jártak-járnak. Aki tehát a MOM Kulturális Központ weboldalán (http://momkult.jegy.hu/) vagy a helyszínen (XII. kerület Csörsz utca 18.) belépőt vásárol Hobo vagy a KFT és vendégei koncertjére, nemcsak nagy élményekkel lesz gazdagabb, de egy jó ügyet is támogat.

Keresés

naptár

Menza

Rendelés és befizetés kizárólag online történik a következő címen!

menza.phwi.hu

Az aktuális időpontokról és az árakról az értesítőn olvashattok.

A regisztrációról és a rendelésről ITT olvashattok!

Várjátok minden hónapban Ildikó levelét!

 

 

 

További olvasnivaló