Kérjük azokat a szülőket, akiknek tavasszal vagy nyáron született gyermekük beiskolázása a 2023/24-es tanévben aktuális, hogy még 2022-ben feltétlenül konzultáljanak az óvónőkkel, esetleg más szakemberekkel gyermekük iskolaérettségéről, és indokolt esetben 2023. január 1-15. között ne mulasszák el beadni a kérvényt az Oktatási Hivatalnak a gyermek óvodában maradásának engedélyeztetése végett.

Minden naptári év elején tájékoztató előadásokat tartunk, amelyeken nagy vonalakban bemutatjuk az iskolában folyó pedagógiai munkát, valamint az iskola szervezetét. Az előadások után lehetőség van kötetlen beszélgetésre is. Ezekre az előadásokra szeretettel várjuk mindazokat a szülőket, rokonokat, érdeklődőket, akik a jövőben hozzánk szeretnék járatni gyermekeiket.

 

Tájékoztató előadások:

2023. február 6-án, 18:00 órakor

2023. február 13-án 18:00 órakor

2023. február 27-én 18:00 órakor

A tájékoztató előadások helyett 2021-ben online hallgatható felvételeket készítettünk, PODCAST sorozatunkat itt hallgathatják meg!

A jelentkezési lapok leadási határideje:

2023. március 9.

Csoportos ismerkedés a jelentkező gyerekekkel:

2023. március 17-19. (péntek délután, szombaton és vasárnap egész nap)

Levélben mindenkit értesítünk, hogy e napok közül, melyiken várjuk.

 

A jelentkezéseket a 2023/2024-es tanévre 2023. január 20-tól fogadjuk. A jelentkezési űrlap – ide kattintva – érhető el. Az adatokat ide kell beírni, és a KÜLDÉS gombra kattintva elküldeni nekünk. Az elektronikusan beérkezett jelentkezési űrlapon megadott e-mail címre fogjuk ezek után kiküldeni a jelentkezési lapot. Azt ki kell nyomtatni, és az ott megadott szempontok segítségével a gyermeket jellemezni. (Technikai probléma esetén írjon az titkar@phwi.hu címre, igyekszünk segíteni!)

A jelentkezési lapok beérkezése után a gyermekeket és szüleiket csoportosan hívjuk be ismerkedésre. Bármennyire is szeretnénk minden hozzánk jelentkező gyermeket felvenni, az utóbbi évek tapasztalatai szerint a túljelentkezés miatt ezt nem tehetjük meg. A leendő osztályt egy tanárokból álló bizottság állítja össze. A felvételről vagy elutasításról a szülőket írásban értesítjük.

Az iskola hírlevelére az érdeklődők az alábbi űrlapon iratkozhatnak fel.

A felvételivel kapcsolatban legtöbbször feltett kérdésekre a GYIK rovatban adunk választ.