1028 Budapest Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 |Gazdasági iroda: 275-7938

Minden naptári év elején tájékoztató előadásokat tartunk, amelyeken nagy vonalakban bemutatjuk az iskolában folyó pedagógiai munkát, valamint az iskola szervezetét. Az előadások után lehetőség van kötetlen beszélgetésre is. Ezekre az előadásokra szeretettel várjuk mindazokat a szülőket, rokonokat, érdeklődőket, akik a jövőben hozzánk szeretnék járatni gyermekeiket.

Tájékoztató előadások: 2019. március 4., 11., 18., 18 óra

A jelentkezési lapok leadási határideje: 2019. március 21.

Csoportos ismerkedés a jelentkező gyerekekkel: 2019. március 29-31. (péntek délután, szombaton és vasárnap egész nap)

Levélben mindenkit értesítünk, hogy e napok közül, melyiken várjuk.

 

A jelentkezéseket a 2019/2020-as tanévre 2019. február 1-től fogadjuk. A jelentkezési űrlap - ide kattintva - és a cikk alján is elérhető. Az adatokat ide kell beírni, és a KÜLDÉS gombra kattintva elküldeni nekünk. Az elektronikusan beérkezett jelentkezési űrlapon megadott e-mail címre fogjuk ezek után kiküldeni a jelentkezési lapot. Azt ki kell nyomtatni, és az ott megadott szempontok segítségével a gyermeket jellemezni. (Technikai probléma esetén írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, igyekszünk segíteni!)

A jelentkezési lapok beérkezése után a gyermekeket és szüleiket csoportosan hívjuk be ismerkedésre. Bármennyire is szeretnénk minden hozzánk jelentkező gyermeket felvenni, az utóbbi évek tapasztalatai szerint a túljelentkezés miatt ezt nem tehetjük meg. A leendő osztályt egy tanárokból álló bizottság állítja össze. A felvételről vagy elutasításról a szülőket írásban értesítjük.

Az iskola hírlevelére az érdeklődők az alábbi űrlapon iratkozhatnak fel.

A felvételivel kapcsolatban legtöbbször feltett kérdésekre a GYIK rovatban adunk választ.

 

{jcomments off}

Keresés

naptár

További olvasnivaló