+361 275-7935 info@phwi.hu

Elsősök felvétele az iskolába 2024/2025

Kérjük azokat a szülőket, akiknek tavasszal vagy nyáron született gyermekük beiskolázása a 2024/25-ös tanévben aktuális, hogy még 2023-ban feltétlenül konzultáljanak az óvónőkkel, esetleg más szakemberekkel gyermekük iskolaérettségéről, és indokolt esetben 2024. január 1-15. között ne mulasszák el beadni a kérvényt az Oktatási Hivatalnak a gyermek óvodában maradásának engedélyeztetése végett.

Minden naptári év elején tájékoztató előadásokat tartunk, amelyeken nagy vonalakban bemutatjuk az iskolában folyó pedagógiai munkát, valamint az iskola szervezetét. Az előadások után lehetőség van kötetlen beszélgetésre is. Ezekre az előadásokra szeretettel várjuk mindazokat a szülőket, rokonokat, érdeklődőket, akik a jövőben hozzánk szeretnék járatni gyermekeiket.

Tájékoztató előadások:

2024. január 29-án, 18:00 órakor

2024. február 5-én 18:00 órakor

2024. február 19-én 18:00 órakor

A tájékoztató előadások helyett 2021-ben online hallgatható felvételeket készítettünk, PODCAST sorozatunkat itt hallgathatják meg!

A jelentkezési lapok leadási határideje:

2024. február 29.

Csoportos ismerkedés a jelentkező gyerekekkel:

2024. március 8-10. (péntek délután, szombaton és vasárnap egész nap)

Levélben mindenkit értesítünk, hogy e napok közül, melyiken várjuk.

A jelentkezéseket a 2024/2025-ös tanévre 2024. január 20-tól fogadjuk. A jelentkezési űrlap – ide kattintva – érhető el. Az adatokat ide kell beírni, és a KÜLDÉS gombra kattintva elküldeni nekünk. Az elektronikusan beérkezett jelentkezési űrlapon megadott e-mail címre fogjuk ezek után kiküldeni a jelentkezési lapot. Azt ki kell nyomtatni, és az ott megadott szempontok segítségével a gyermeket jellemezni. (Technikai probléma esetén írjon az titkar@phwi.hu címre, igyekszünk segíteni!)

A jelentkezési lapok beérkezése után a gyermekeket és szüleiket csoportosan hívjuk be ismerkedésre. Bármennyire is szeretnénk minden hozzánk jelentkező gyermeket felvenni, az utóbbi évek tapasztalatai szerint a túljelentkezés miatt ezt nem tehetjük meg. A leendő osztályt egy tanárokból álló bizottság állítja össze. A felvételről vagy elutasításról a szülőket írásban értesítjük.

Az iskola hírlevelére az érdeklődők az alábbi űrlapon iratkozhatnak fel.

A felvételivel kapcsolatban legtöbbször feltett kérdésekre a GYIK rovatban adunk választ.