thumb 468454 10151364458520150 340234989 o

Az évnyitó, mint egy minden évben biztosan megrendezendő esemény mindenkinek mást jelent, mindenkinek más-más érzéseket, emlékeket idézhet elő… mégis valahogyan minden tanév kezdete, mintha magába rejtené az adott év hangulatát.

Kijelenthetjük, hogy mi nagyon szeretjük vidáman kezdeni az évet. Ez az évkezdet azonban nem csak vidám, hanem kimondottan felemelő is volt. Velünk ünnepelt sok régi diákunk is, hiszen minden eddig érettségizett osztályból meghívtunk képviselőket, hogy legyenek jelen a 35. születésnapi évnyitónkon.  A jelenlegi diákok és a megjelent szülők hatalmas ovációval fogadták őket, remek volt a hangulat.

De itt volt körünkben Czitán Ulrike és Czitán Gábor, Kabai Kati és Tóth Elek, Trásy Ági és Trásy Gábor, akik egykoron ott bábáskodtak az iskola születés körül, és nem utolsó sorban Krigovszky Anna is, aki 1989-ben az első osztályt indította tanítóként. 

Az ünnepi köszöntés elmaradhatatlan része az új diákok köszöntése, és bemutatkoztak az új tanáraink is:

Romvári Ákos – középtagozatos festés

Szebedy Előd – fafaragás

Adorjáni Dávid – középiskolai történelem

Zsák Zsuzsa – középiskolai fejlesztés

Göncz Zsófia – középiskolai földrajz 

Az évnyitó lezárásaként az osztálytanítók valamint az osztálykísérők átvették a szülinapi süteményeket, majd  osztályaikkal együtt elfoglalták új tantermeiket, s ezzel kezdetét vette a 2024/2025-ös tanév.

Nagyon bízunk abban, hogy ez az év is hasonló hangulatban zajlik majd, hogy a múltunk és a jelenünk segítségével együtt tudjuk építeni az iskola következő 35 évét!

Boldog születésnapot, Pesthidegkúti Waldorf Iskola!