1028 Budapest Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 |Gazdasági iroda: 275-7938

Kedves Szülők!

Leendő szülőtársatok vagyok, Kürti Katinka. Szeptembertől lesz elsős a nagyobbik kisfiunk. :) A gyerekek születése előtt hét évig tanítottam a gödöllői waldorf iskolában, ének-zene- és fuvolatanárként. Most, hogy nőnek a gyerekek, szeretnék ismét visszakapcsolódni a tanításba. Nyárra több zenei tábort is szervezek kisiskolásoknak, természetesen waldorfos szellemben. :) Ez a Nyárzengő. Kettőnek a helyszíne a mi Waldorf- ovink, a Napkeleti lesz. (Tárogató lejtő 17) Főként ezeket ajánlanám a figyelmetekbe. (Részint a közelség, részint a varázslatos helyszín miatt...) Több Waldorf-iskolában is hirdetem a táborokat, jó kis találkozás lehetne ez a waldorfos gyerekeknek! :)

 

 

Jún. 22-26 zenés, mesés tábor Hoppál Dorkával (szintén szülő nálatok) Az énekek, ritmikus játékok, sok-sok zene mellett Dorka a meséken keresztül rajzol, játszik a gyerekekkel. Természetesen hagyunk időt a szabadjátékra és a napi háromszori étkezésre is. Naponta 8-16 óráig tartanak a foglalkozások. Igény esetén tudunk változtatni ezen.

Aug. 3-7 zenés, kézműves tábor Héjja Zsuzsával, (elismert név a szakmájában, gondolom hallottatok róla) szintén szülőtárs az iskolában. (most érettségizik a kisebbik fia :)) Ővele majd agyagozni, festeni lehet és természetesen az éneklés, zenei játékok is részei lesznek a mindennapoknak. Hangszert is hozhatnak a gyerekek! Nagy szeretettel várjuk őket! :)

Jelentkezni nálam lehet Kürti Katinka 06303658338 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. www.facebook.com/nyarzengo Mellékelem a táborok plakátját és a szóróanyagot.

Kíváncsian várom a folytatást! :)

Köszönöm, hogy elolvastatok!

Minden jót, Katinka

Keresés

naptár