1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

Az egyik legszebb pillanata volt a délutánnak, amikor a család mind az öt tagja megállt a nappaliba vezető pár lépcsőfokon, és egyformán fehér felsőben, hátul a felnőttek, előrébb a fiatalok és legelöl a séf üdvözölték a My Restaurant Day esemény vendégeit.

Hasonlóan emlékezetes volt a fogások közötti kíváncsi várakozás. A változatos felszolgálás, mert mindig más mosolygott ránk, válaszolt a kérdésünkre vagy gondoskodott arról, hogy legyen friss hideg víz a poharunkban. A háttérben sejthető diszkrét és összehangolt sürgölődés és nem utolsósorban feledhetetlen a látvány, ahogy a tányérokon megtestesült a következő fogás, amelynek nevéről a zongorán elhelyezett tábla adott mindig friss tájékoztatást.

A gasztronómiai élvezetek mellett minden bizonnyal ez adja ennek az eseménynek a különlegességét: az otthon, amely egy ebédre vagy egy vacsorára kinyitja az ajtaját. És a személyek, akik rengeteg munkával, hosszas előkészületekkel és körültekintő szervezéssel megkínálják az érdeklődőket kreativitásuk sok kis szeletével, ízével, illatával.

Olvassátok ITT egy elfogulatlan és bizonyos mértékben szakértő résztvevő, Müller Zsolt bejegyzését Bárczy Samu (10. osztály, PHWI) eseményéről.

Keresés

naptár

További olvasnivaló