1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

A 12. osztály fontos tájékoztató levelét olvashatjátok, hol, mikor, mit és hogyan segíthetünk nekik a szelektív hulladékgyűjtésben.
 
Kedves Szülők, Diákok és Tanárok!
Köszönjük, hogy a szelektív gyűjtéssel kapcsolatos levelünkre ilyen sokan reagáltatok. Összesen 6650 Ft lett a bevételünk, amit nagyon szépen köszönünk!
 
Az iskola területén egyelőre nincs a szelektív hulladék tárolására alkalmas hely, ezért egyelőre mindenkit arra kérünk, hogy otthon gyűjtse a szelektív hulladékot. A tizenkettedikesek amint lehet, felépítik az új tárolóhelyet, de addig arra kérünk benneteket, hogy csak akkor hozzátok be a papírt, műanyagot és fémdobozt, amikorra meghirdetjük a gyűjtés.
A hatékony gyűjtés érdekében arra kérünk mindenkit, hogy műanyagként CSAK PET palackot hozzatok, illetve TÖKÉLETESEN kimosott tejfölös/joghurtos dobozokat. A papír esetében pedig figyeljetek arra, hogy ne maradjon ételmaradék például a pizzás dobozban, mivel tőlünk csak tisztán veszik át. Újdonság: mostantól a sörösdobozokat is sok szeretettel várjuk műanyagzacskóban!
Még egy dolog: ha van olyan szülő, ismerős vagy rokon, aki esetleg olyan cégnél dolgozik, ahol sok a papír, illetve PET palack mint hulladék, akkor ők is be tudnának kapcsolódni a gyűjtésünkbe. A kamion ugyanis átvenné tőlük is a hulladékot egy megbeszélt időpontban. Ez nekünk hatalmas segítség és a művészeti utunkhoz plusz bevételi forrás lenne, ezért kérjük, jelentkezzetek bátran!
 
A következő elszállítás időpontja: 2014. szeptember 24., szerda.
 

A szelektív hulladékot szeptember 23-án, kedden, délután 15:00-től szeptember 24., szerda reggel 8:15-ig kéne behozni. 

Köszönjük szépen!
 
Kökéndy Flóra
 
A 12. osztály nevében

Keresés

naptár

További olvasnivaló