1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

Az elmúlt héten teljesen átalakítottuk az ebéd rendelését és kifizetését. Annak ellenére, hogy a korábbi gyakorlattól teljesen eltérő az új rendszer, kétszáz fölötti rendelés futott be, ami csak kicsit kevesebb a szokásosnál. Ez alatt a pár nap alatt levontunk néhány tanulságot.

  1.  Nagyon rugalmasan kezeltétek az átállást, ezt hálásan köszönjük! Amint rutinná válik az új rendszer, nagyon megrövidül majd az adminisztráció is, így lesz időnk más adminisztrációs területek rendbetételére, fejlesztésére is. Ez nagy kincs!
  2. A rendelés után nem mindenki fizetett azonnal. Erre figyelni kell, mert a kifizetetlen rendelés pont úgy működik, mint a telepakolt, de a bolti polcsorok között felejtett bevásárlókosár: a család nem fog neki örülni... (Érdemes először a bank oldalát megnyitni, majd egy másik böngészőlapon gyorsan rendelni, díjbekérőt kérni és a megjelenő összeget utalni. Így biztosan nem felejtitek majd el az utalást.) A honlap menza rovatában ezentúl is ott lesz a fizetési határidő.
  3. Sokan nem tudtátok a gyerek OM azonosítóját. Ebben mindenkinek tudtunk segíteni, aki megkeresett minket. Így már be fogtok tudni lépni az e-ellenőrző rendszerbe is, ahol láthatjátok többek között az igazolásra váró hiányzásokat is.

 

Keresés

naptár

További olvasnivaló